Pruiken voor medische problemen

medische redenen voor een pruik

Heb jij door een medische rede extreem haaruitval, last van kale plekken/kaalheid? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. Wij verkopen op maat gemaakte haarwerken die geheel naar wens gemaakt kunnen worden. Wij kijken naar uw wensen en omstandigheden om te adviseren wat voor soort pruik het beste bij u past.

Meer weten? lees hieronder welke services we aanbieden en hoe je een afspraak kunt inplannen.

De pruik en het proces

We beginnen bij het inplannen van een consult gesprek. Bij dit gesprek worden uw haarproblemen en wensen besproken. Elke situatie is anders. Wij zullen op basis van uw omstandigheden een type pruik adviseren.

Onze pruiken worden op uw hoofdmaten gemaakt. U kunt de pruik zelf ontwerpen. (kleur,dikte en lengte)

U kunt bij ons een consult boeken door te mailen naar info@amazingwigsbysadia.com of via de boekings-pagina.

Let op! er word €15 gerekend voor het consult. Deze kosten zijn er om de afspraak vast te zetten.

Welke services bieden wij aan na de aankoop

Na de aankoop zullen wij een afspraak met u inplannen voor de install. De install zit inbegrepen bij de aankoopprijs van de pruik.

U kunt er voor kiezen om de pruik maandelijks een opfrisbeurt te geven.

Dit houd in: 

Pruik wassen, verzorgingsmasker, droog föhnen en styling €50 – duur 1,5 uur 

Gebruik van Sensus haarproducten serums en een elixer. 

De pruik wordt vervolgens weer op uw hoofd bevestigd.

Het is mogelijk, als u de pruik kunt missen, hem op te sturen per post. Wij zullen dan bij aankomst van de pruik binnen 1 werkdag de behandeling uitvoeren en terugsturen.

Wij werken met een stempelkaart. Dit houd in dat u bij een volle stempelkaart 1 behandeling gratis krijgt.

4-6 maandelijkse opvulling 

bij dagelijks gebruik na 4-6 maanden kan het zo zijn dat het lace is uitgevallen, of dat de volheid is afgenomen. hiervoor bieden wij de volgende service:

1 malige opvulling van 50gr haar. Kosten voor het inzetten €35. Prijs haren afhankelijk van de pruik. Heeft u gebruik gemaakt van bovenstaande service en een volle stempelkaart? Krijgt u de 50gr haren als een gift.

Na de opvulling zal de pruik weer zo goed als nieuw aanvoelen en kunt u er weer 4-6 maanden tegenaan.

Waarom een pruik bij ons?

Wij zijn ons er van bewust dat pruiken kostbaar zijn. Ondanks de vergoeding zijn de meeste medische haarwerken als nog ontzettend duur. Wij proberen onze prijzen relatief laag te houden door een goede een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding op te stellen. Een pruik bij ons zal relatief goedkoper zijn dan een pruik in een salon met vergoeding. Wij vinden dat iedereen mooi haar verdient en streven er naar de beste kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.

Levertijden

De levertijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de wensen. De gemiddelde levertijd voor een custom made wig is 10-15 werkdagen.

Prijzen

De prijzen kunnen heel erg variëren afhankelijk van de wens. Voor een indicatie kunt u bij onze handmade wigs kijken. De prijzen worden berekend op basis van lengte, kleur en volume.

Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren via:

E-mail - info@amazingwigsbysadia.com 

Facebook/Instagram - @Amazingwigsbysadia